среда, 23. март 2011.

The Goddess Guide


Ovo je knjiga koju već nekoliko godina unazad želim da predstvaim što većem broju Serbian fashionista, zaljubljenika u lepe korice i fancy ilustracije ali i true lifestyle seeker-ima! 
U jednoj pauzi između letova, ne tako davne 2008. godine, na aerodromu u Amsterdamu sam otkrila "The Goddess Guide" autorke Gisele Scanlon! I ne mogu da se odvojim od nje do dana današnjeg. Ona je poput omiljenog lifestyle časopisa kom se iznova vraćam... Ne samo da je estetski tip-top uređena, nego i obiluje mnoštvom fenomenalnih saveta, preporuka i intervjua sa nekim od najuticajnijih imena modne industrije. Plišanih korica, vrlo primamljivog "vintage tapete" dekora, već na prvim stranama predstavlja Six Goddesses i uvodi nas u njihov čarobni  svet mode, dizajna, putovanja, beauty trikova i sl. Ovih šest "Boginja" predstavljaju tipove moderne žene čiji je osnovni moto i princip "Joie de Vivre" tj. Radost života. Nedavno je izašlo i drugo izdanje zvano The Goddess Experience koje ne mogu da dočekam da nabavim!








A evo i kako je nastala magija...






4 коментара:

  1. Анониман23. март 2011. 10:23

    Slazem se, knjiga je extra. Na zalost ne posedujem istu ali sam bila pozajmila na par dana od drugarice. Vrlo rado bih je posedovala. Pozz

    ОдговориИзбриши
  2. Da, baš je chic and cool! Mislim da se čak i nalazi u prodaju u nekim bolje opremljenim knjižarama u Beogradu. Valja proveriti! ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Wow!Prelepo!
    Super ti je blog,sasvim slucajno sam ga otkrila i bas sam se odusevila,pratim te od danas!:D

    ОдговориИзбриши
  4. Merci, SugarHoneyBaby! Pozitivna kritika od takođe kreativnog i inspirativnog blogera svakako prija. Welcome and enjoy!

    ОдговориИзбриши