среда, 9. март 2011.

Moscow in my mind... ;)


Hm... Iako sam obećala photo story sa lica mesta, unapred moram da priznam da je bilo apsolutno nemoguće postovati bilo šta u konstantnom nedostatku vremena i permanentnoj trci sa jednog mesta na drugo. No, još jednom ostajem pri stavu da je opšti utisak o  Moskvi jednostavno očaravajući i podjednako kontradiktoran. To je neverovatno brz megapolis gde su tradicija i moderna večiti rivali! 15 000 000 stanonika je svoje mesto pronašlo u gradu zapanjujuće visokih cena, tradicionalne i moderne arhitekture, ogromnih spomenika, talentovanih balerina, širokih bulevara, intrigantnih artista i prelepih parkova. To je grad u kome se voze preskupa kola, piju dobri kokteli, nose najblistavija krzna i najsjajniji dijamanti bez apsolutno ikakve griže savesti! ;) Don’t know about New York but this is defenetly a bigger jungle!
Moscow City  

Svakodnevna saobraćajna gužva

Ipak, ovaj put akcenat je bio na zimskoj mašti a grad je ponudio miris kolača i cimeta, topao  čaj od đumbira u starim kafeterijama, nekoliko dobrih izložbi i naravno odlazak na pijacu! :) Sve je to bilo začinjeno the best ever jazzom, žutim lalama na koje sam nalazila na svakom ćošku, window shoppingom (nisam imala vremana za real one, zamislite!!!) i naravno overavanjem a couple of new restaurants and clubs! 

                                                                     * Snow *

Lale

                                                 My Via Spiga Boots ;)


Moskovski metro (like a museum!!!)







            A u graduuuu...














Cool brend koji sam otkrila
Yves Rocher Store
                                                        Restaurant „Oblaka“ 

Club „Barhat“




                                                  Misha Lenn paintings





2 коментара:

  1. Wow!Prelepo sve izgleda,fenomenalan post!Sad i ja uzasno zelim u Moskvu:D
    Metro je neverovatan,ja sam se odusevljavala metroom u Budimpesti i Parizu,a sad mi deluju potpuno bezveze naspram ovoga.Oslikana tasnica je prelepa i cipelice su super ulov!:)

    ОдговориИзбриши
  2. Thnx darling! ;) Da, njihov metro je real big thing!

    ОдговориИзбриши