петак, 17. јун 2011.

Inspired by...

Period kada su pojačane emocije i utisci nezaustavljivi proces... Ja sam tu, fizički prisutna, radim, smejem se, šetam se, šunjam se, glamurim :) ali sve postaje nekako lično... Pomalo usporeno, što mi se posebno sviđa i tiho... Ne volim što ljudi to primete pa me non stop nešto zapitkuju, kako, pa šta, pa jel' nešto... Uhhhh! Ništa! I sve!!! Navikla sam takve stvari da delim samo sa Dečakom ali kako je on miles away sada fizički, ostajemo pri online i phone razmeni utisaka... Lepo mi je i prija mi da šetkam sama... Pronašla sam sjajna french platna za vikendicu na popustu?! Almost impossible! Zatim je legla i neka zaostala uplata pa ću da častim sebe Chablis-om večeras a smaragd zelena haljina koju sam kaparisala konačno se seli u moj orman today! ;) Francuska mi se sve vreme mota po mislima i to doseže dotle da dok se vozim u kolima umereno svira Lolita (?! gotovo nikad na mojoj playlisti), sa spuštenim prozorima i onim neobuzdanim vetrom u kosi. ;)  Sa druge strane, puno šetam... Ostavim tako auto, izađem i zujim do u nedogled. Čak sam i parking juče zaboravila da platim pa su mi okačili kaznu... Koju je odneo vetar! Who cares...
Dalje, mojim mislima dominira i opuštenost Provanse... Njoj težim u svim tim decor shopovima i uzevši u obzir sve one vojvođanske predele kojih sam se napila prošle nedelje na putu do Palića i nazad zaključujem da ona nije sasvim nemoguća ni u Vojvodini... To nije atmosfera u kojoj želim da se nađem jednog dana, to je nešto što se stvara sada!
Knjiga koju posebno preporučujem i koju tako listam u slobodnim popodnevima je "Francuskinje se ne goje", podjednako korisno i privlačno štivo za devojke koje bi da koriguju svoju ishranu i navike u zdravom smeru bez onog dijeta mučenja ali i za one, poput mene koje žele da se podsete nekog ukusnog french recepta i time sebi osiguraju super večeru. Da se razumemo, trenutno imam 53 kg i dijeta štivo je poslednje što bi ikome a kamoli sebi preporučila.  S'toga nemojte biti skeptici i odbaciti moju laganu preporuku! :)))
A evo i još nekih plodova Provanse koje možete da ubacite u Vaš dom... Orignalni, aromaterapijski i iznad svega kvalitetni sapuni. Obožavam ih!
Afternoon movie that you'll love
I kolekcija meseca.... Tory Burch resort 2012! 

8 коментара:

  1. Inspirativno...;)
    Ah, Provansa, vino, cvijeće, mmm...;D

    ОдговориИзбриши
  2. provansa je savršenstvo svega na svetu! divan je ovaj post

    ОдговориИзбриши
  3. divan post! i obozavam taj film :)
    tacnije, fotografiju i muziku u njemu, i taj vinograd, naravno <3

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam ovakve tvoje postove:)
    Blago tebi,ja sam sva rastrzana.
    Mastam o begu :) Film je odlican,gledala sam ga drugi put samo da bih uzivala u ambijentu:)

    ОдговориИзбриши
  5. I ja bih pobegla negde,može i u Vojvodinu ako ne mogu u Provansu.A knjigu ću potražiti,mislim da sam u sad u fazi da ne smem dobiti ni gram više!!!!Alarmantno!

    ОдговориИзбриши
  6. Šta da Vam kažem... Drago mi je da nam se frekvencije poklapaju, još draže da Vas je nešto nasmejalo i obradovalo a i sigurna sam da će nam svima leto doneti dobar i zdrav mood i lepe priče za naše postove! U Vojvodini ste more than welcome! *

    ОдговориИзбриши
  7. ih, fotka sa lukom.... kakva je, džizzzzs. :)

    ОдговориИзбриши