понедељак, 13. јун 2011.

Postcard from Novi Sad

No time for writting ali moooram da ilustrujem! U subotu je bilo simply the best druženje od 12.00 AM - 05.30 A.M. (pogađate-next day)! Gomila nas, pomešani senzibiliteti ali ista interesovanja. Bila je edukativna šetnja all over NS ulicama, poseta Muzeju grada na tvrđavi, silazak u podzemne galerije (brrrrrrr-18C)  i naravno, boemska kafana "Lipa" uz divaaan divan, ručak, vino i meze! Spontana poezija Disa, Antića i Vajlda je zaista bila zaključak mnogih pokrenutih tema i diskusija ali ne i večeri! Posle 00.00h je počelo sijanje po gradu pa sve do jutra. Koje je BTW najlepše u Sremskoj Kamenici sa pogledom na ceo grad!
Sunday mood

10 коментара:

  1. Predivne razglednice,drago mi je da ste se lepo proveli.Verujem da si im bila odlican vodic kroz tvoj divni Novi Sad.To je jedini grad gde bih mogla ziveti osim mog Zemuna:))

    ОдговориИзбриши
  2. Slavica - Da, i uvek im dajem prednost u odnosu na nove... To je taj neki film u mojoj glavi.
    Jelena MS - Iako se ne poznajemo, kroz suštinu tvojih postova i komentara koje ostavljaš ovde i meni je jasno da bi to moglo da bude tako. I tvoj Zemun je za mene inspirativan i nekako "domaći"...
    Marinush - Razumemo se! ;) ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo su lepe rayglednice.Ja bas volim Novi Sad iako je potpuno drugi senzibilitet od Beograda,u tome je njegova draz:)

    ОдговориИзбриши
  4. @Sugar - Pa to... BGD i NS se barem meni uvek nekako nadopunjuju... Često sam između oba grada i stvarno stvaraju jazz u mojoj glavi! Fin, dinamičan i prijatan, naravno... :)

    ОдговориИзбриши
  5. novi sad je uvek bio i ostaće za mene najemotivniji i najdraži grad u srbiji! divno je ovo

    ОдговориИзбриши
  6. @ Immortality Passion - Upravo sam se vratila iz grada sa sličnim utiscima i pročitam ovaj komentar! :))) Dobro došla u Amelie kutak!

    ОдговориИзбриши
  7. These supplements will help oneself our bodies bring about enough Cholesterol in
    our liver for that intention, eliminating our indigence for
    Cholesterol in our diet. At that place are a lot of cereals, breads, cholesterol
    immersion Reduced by as very much as 50%. Plainly organism stoutness increases your LDL to flushing, compared with 8.7 percent of those taking Cordaptive alone and 0.3 percent taking simvastatin only.

    Feel free to surf to my homepage medicine alternative for lowering cholesterol

    ОдговориИзбриши