недеља, 31. јул 2011.

Week End


Glavna potraga ove nedelje je bila usmerena na grafike Novog Sada koje sam pronalazila po neverovatno niskim cenama (xe,xe Exit prošao, turisti otšli, pa sada je sve nekako na popustu) i na njuškanje za adekvatnom svilom za my kimono dress! Result - Ulovila dve fenomenalne minijature sa motivima uličnih svetiljki i katedrale by Sonja Ardan, i ništa za kimono dress! :/ Mislim, tu i tamo se može pronaći neka kineska svila ali that's just not it! Dezeni su nekako fake. Ako neko ima informaciju o dostojnom distributeru materijala bilo gde, neka javi...
Source: google.com via Amanda on Pinterest

Takođe ono što mi je privuklo pažnju su ilustracije koje radi Lear Gaukur. Trenutno sam u fazi radim i kupujem ono što mi se hoće (i može :) pa tako i istražujem, poručujem i skupljam sve ono što je na wish listama od proleća... Ipak, na njega sam naletela just this week i odmah zagrizla!
Takođe, stigne mi na mail zanimljivost od prijatelja... Momenat sa sastanka! Ja gledam, šta, pa kako, pa kada... C'est moi! Zanimljiva mi je... Posebno moj maleni rokovnik sa indian šarom na stolu!
A uz to i riznica koja stavlja osmeh na lice, India posters and prints @ art.com!!! Neki od favorita su sledeći:
Movie of the week
+
Tip of the week
Carpe Diem!
Love!
A.

5 коментара:

 1. I meni bi trebao jedan valjan distributer materija! Put do realizacije skoro svake moje ideje je otežan zbog nepostojanja istog. Ali da ne budem totalni hejter, ako obiđem po deset lokacija u nekoliko gradova, na kraju pronađem to što mi treba...;)
  A ne mogu da vjerujem, baš prije nekoliko dana odgledah (ponovo) Društvo mrtvih pjesnika. Volim!;)

  ОдговориИзбриши
 2. kako si fenomenalne fotke pronašla, sjajno!:)

  ОдговориИзбриши
 3. Dorothy Ashbi, pun pogodak. Fotke Indije su sjaajne!

  ОдговориИзбриши