недеља, 7. август 2011.

Home notes

Kako smo zagazili u avgust, sve smo više svesni da se to raspušteno leto bliži kraju... Sa jedne strane sam pokunjena i tužna jer stavljamo tačku na more (pregršt) slobodnog vremena ali sa druge strane, znam da će me ustaljeni tempo i neke obaveze ipak pokrenuti da vreme koje provodim kući iskoristim na pravi način. Svake godine, nakon leta, mi nešto čačkamo u stanu, popravljamo, montiramo i sl. E pa u ovom postu, počinjem sa wish list & plans beleškama! Dobra lampa ili luster u kući-nikad na odmet! Ostale decor sitnice - more than welcome! Uskoro će stići i nove ponude u obližnje antikvarnice, prodavnice nameštaja i home decora, pa dok ne krenem u euforični bankrot, malo češljanja na netu neće škoditi! Rocket St George me je kupio na keca a kako i Sunday Times tvrdi:  "The funky homewares label Rockett St George always has new ideas to delight", i Vama preporučujem da se zadržite na njihovom sajtu! Visit: http://www.rockettstgeorge.co.uk
Tanjiri su jedna od mojih posebnih slabosti i iako ranijih godina nisam nešto investirala u njih, od nedavno to redovno radim. Nemam pojma, valjda i to dođe s'godinama! :) Imam već u gradu i svoje distributere koji mi onako drugarski (do)jave kada stigne nešto zanimljivo i stvarno, retko kada odbijem ponudu...
Elem, sajt laplates.com me je zapucao svojom personal ponudom, izborom fontova i patterna. Ko voli nek izvoli/navali; uvek je cool imati posuđe sa monogramom!
I naravno, tepisi, ćilimi etc. Za vikendicu, kao stvoreni! Odlično fituju na drvenom podu, prozoru, kauču, zidu; praktični su za održavanje i po potrebi se lako mogu zameniti drugim i učiniti prostor još interesantnijim. Potpuno sam odlepila za njima i sada mi je žao što sam dozvolila mojima da se podlo otarase nekih fenomenalnih starudija (danas bi to rekli vintage :). 
I za kraj... Nepobediva mood priča koja živi između avgusta i septembra. Ispraća leto i hrli u susret magičnoj jeseni. Mami na boravak u prirodi i slavi sve što je prirodno! Love & Enjoy!
Photogaphed by: Shawn Ocean Dogimont

Love!
A.

6 коментара:

  1. ovi tanjiri i ova šljokičasta bluza - divno!

    ОдговориИзбриши
  2. baš si me pogodila ovim postom, sve taman po meri i mom ukusu! :)) rocket, pa ono je da odlepiš. dane da provedeš tumarajući po sajtu! a što se tanjira tiče, potpuno te razumem. samo što sam ja pored toga, fanatik i za šoljama. i to što raznovrsnije to bolje :))
    a ova serija fotografija za kraj, uh, direkt u ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Sve mi se svidja,fenomenalne ideje.Vratila sam se ,sad moram da nadoknadim propusteno:)

    ОдговориИзбриши
  4. @Dragana, Slavica, Venus - Suuuper!
    @ marinush - Da, ta mood priča je neverovatna! Pazi kada sam prepoznala nepogrešive momente sa fotografija u nekim svojim (o)sećanjima! Drago mi je da je i tebe potrefila!
    @ sugarhoneybaby - Oooooooo! Welcome back T! Sada se i ti polako adaptiraj na varljivo leto u BG-u pa polako...

    ОдговориИзбриши