уторак, 13. септембар 2011.

Little bit

Potpuno sam oduševljena drvenim detaljima ma gde ih uočim. Od Apple i HTC maski, preko escajga i tanjira, zanimljivog asesoara ja u stvari tajno stremim ka mojoj najvećoj wood pasiji - The House! ;)  Letos sam ovde dala mali hint u vidu doma Rajta koji predstavlja moju fatamorganu kada tumaram po zanimljivim delovima Fruške Gore ili bilo kog pogodnog terena za tu intimnu oazu, a danas idemo na fusion wood seriju! Dakle, sve i svašta. Kao i moje misli... 
Ushićeno listam i upijam magiju koju nudi Kinfolk Magazine! Ima nečeg sinhronog u tehnologiji i nama. Jednostavno kada sam i sama u akcentu druženja sa najbližima i potvrđivanju nekog davno kreiranog sistema vrednosti, naletim na ovo i jednostavno ekspolodiram od zadovoljstva.  S'toga i nema potrebe da izvlačim just right fotografije kako bi verododstojno ovde dočarala misli i momente, sve je tamo! Grupa dizajnera i umetnika se usaglasila oko filozofije intmnih druženja i vide suštinu i sve detalje okupljanja uz večere, smeh i razgovore. Podnaslov magazina je iz tog razloga opravdano upakovan kao A Guide for Small Gatherings.
U ovoj fazi adaptacije na septembar u Novom Sadu, nekako mi je lagao refresh melanholičnog editorijala sa Lou Doillon za Vanessa Bruno kampanju 2009! Iako nam svaki brend nemolisrdno šalje svoje ispričane priče u kolekcijama u vidu zasebnih i neverovatno kompleksnih kampanja, retko koja me onako dirne, potrefi i kao što sam rekla gore sinhronizuje... A to je negde najbitnije, non? Ovo što sledi je igra... Popuno prirodno i sa utiskom da nema ni čitavog tima, šminkera ili frizera i ničeg ulickanog i agresivnog. Ogoljena lepota muze i fantazmična igra sa fotografijom!
A kada smo već kod podsećanja, Little bit sa prošlog albuma lovely Lykke Li za danas završava javljanje. Uživajte!
Bisous!
A.

8 коментара:

  1. drvo meni u svemu unosi neku topinu..a ovi okviri su mi genijalni! i ovaj magazin mi se jaaaako sviđa!

    ОдговориИзбриши
  2. mislim toplinu..jao Bože uvijek mi se ovo dešava .ne pročitam šta sam napisala :D

    ОдговориИзбриши
  3. Uvijek toliko divnih stvari u jednom postu! Obožavam drvo! Naočare sa drvenim detaljima su savršene...;)

    ОдговориИзбриши
  4. Jao drveni detalji su perfect!Ja sam skoro negde videla drvenu tastaturu i misica i shvatila koliko su mi neophodni:))
    A Guide for small gatherings cilja pravo u metu,tako zivotno i sjajno!
    Volim tvoje postove:)

    ОдговориИзбриши
  5. drvo uvek da. nekako ozbiljno&elgantno
    a u kombinaciji sa tehnikom i skroz sarmantno
    a ove fotke malenih okupljanja, savrseno
    strasno patim sto nisam deo neke takve foto klike :))))

    ОдговориИзбриши
  6. Imao je Diesel pre par godina drvene cvike, bile su wow. Od tada sam potpuni fan. Odoh da listam taj magazin sto si rekla :D

    ОдговориИзбриши
  7. Suuuper što ste svi zagrizli na magazin! Naravno, ni bez umirujućeg drvenog detalja, nema disusije! Bisous to all!

    ОдговориИзбриши
  8. koje fantasticnje cvike!!
    svi volimo tu i tamo prostor dotjerati drvom,dok god nije lamperija :DDDDDDD


    PREKRASNE SLIKE!

    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши