уторак, 27. септембар 2011.

Weekly ;)

U nedostatku vremena za pisanje ovde, propustila sam par utisaka od prošle nedelje pa ću o tome sada! Oni još uvek važe, pa je post i dalje aktuelan! Odmah na početku ću upozoriti da je sve totalno fusion ali i kao moje misli! Bitno je da nije (con)fusion! ;)
Beth Hoeckel je priča za sebe! Njegov sajt bethhoeckel.com je poput nekog omiljenog marketa u koji odemo i imamo sve da kupimo za narednih nekoliko dana! Pored fotografije koja je stunning, kolaži su me još više privukli, hipnotisali, oduševili, kako god! A o crtežima da ne pričam! Sve lajkujem, downloadujem, sortiram i investiram u pravi mood momenat da iskrojim neki osvežavajući background za sebe!
***
***
***
Clemence Poesy i objektiv Signe Vilstrup-a upotpunjuje moju dokumentarnu priču namenjenu za Fall notes! Volani, tufnice i bež u diskretnoj vintage eleganciji prosto nalaze put do vrha moje jesenje liste! S'toga zaslužuje počasno mesto u editorial of the week folderu!
U produžetku je detektovana i hairstyle tendencija-lokne! Lagane, zanosne i sve u svrsi prirodnog izgleda! Iako je moja kosa gotovo strela ravna, moram malo da fake-ujem i ja! :)
Item of the week-polaroid film! Zašto? Zbog svih onih magnificant stvari u prirodi koje se mogu uhvatiti pod magičnom svetlosti jeseni!
Tip of the week: Započinjanje dana sa sokom od jabuke i šargarepe! Mmmmmmm!
&
I izjava nedelje i divni Ivan Tasovac!
:)

10 коментара:

  1. O pa veceras smo super vredni:))
    Beth Hoeckel cu tek da isklikcem pa javljam utiske,a meni su kovrdze vec malo dosadile,verovarno sto to imam ceo zivot..sad sam u fazi da se igram sa velikim figarom..:)
    A editorijal je perfect za jesen!

    ОдговориИзбриши
  2. Stvar je u tome što mi je bloger tek večeras pustio post koji sam objavila sinoć (60te)!
    Ovo izgleda nije više bloger nego BLOKER! :))) Elem, nadam se da će ti se B.H. svideti... A reci za editorijal! Magnificent!

    ОдговориИзбриши
  3. Heheh prepusteni smo slobodnoj volji mocnog blokera:))
    Ja sam prosle godine sila za jesen bas ovakvu pink kosuljicu sa velikim karnerima po uzoru na onu fabuloznu koralnu Ane Sekularac..

    ОдговориИзбриши
  4. jao Clemence
    ona ima nesto tako divno i damski u sebi
    sta god da obuce deluje kao sik damica <3

    ОдговориИзбриши
  5. Kakav editorijial Clemence Poesy, french chic!
    x

    http://soupandfish.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Kafa i tvoji postovi, uživanje. Bethhoeckel je fenomenalan sajt, toliko divnih stvari na jednom mjestu. Clemence je baš nekako romantična i slatka, sviđa mi se. Lokne, može, svejedno joj ne mogu ništa. A Ivan Tasovac, moj omiljeni lik na planeti, obožavam ga!

    ОдговориИзбриши
  7. @ Jelena K. ^ A. - O da! Clemence kao ultimativna french blond lepota! :)
    @ Slavica - Merci cherie S. :***
    p.s. A, reci za Ivana Tasovca! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Svidja mi se tvoja fuzija koja definitivno nije i konfuzija! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Uzivala sam,editorijal je odlican,osim mode meni treba i atmosfera.A ova mi bas odgovara:))
    Tasovac je kandirana tresnjica na vrh torte:D

    ОдговориИзбриши