понедељак, 6. фебруар 2012.

Freezing!

Na ovim freezing celzijusima, jedina logična odluka je-stay home i meditirajte! Transportujte se na neku toplu planetu i uživajte! Ipak, za one koji moraju/žele (?!) ili iz nekog već razloga izlaze napolje, ne bi bilo loše da se malo bolje pripreme. Kao poručen mi je izleteo editorijal za novembarsko izdanje ruskog Vogue-a iz 2011-te.Šubare, prsluci, čizme i debeli kaputi sa jedne strane a prijatni tonovi i upečatljivi floral dezeni da ublaže slojevitost garderobe, sa druge. Setih se da mi je prijatelj iz Švajcarske poklonio pre dve godine jednu baš takvu haljinu, koju eto nisam ni jedan put obukla! Večeras ću najverovatnije morati do grada pa će haljina dobiti status "za vanredno stanje". 
***
Freezzzous!
A.

21 коментар:

  1. već sam ga par puta pregledala i kad god naiđem na ove slike - oduševim se!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni još uvek nekako deluje sveže... Piljim i inspirišem se dok se ne umotam tip top!

      Избриши
  2. Prelep je editorijal,nisam ga videla a za ove vremenske neprilike je kao porucen.Ja uopste nemam inspiraciju za oblačenje po ovakvom vremenu najradije bi se umotala u jorgan:))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A xaxaxxaxaxaxaxa! Ti si show sa tom tvojom zimogrožljivošću! A da znaš da uvek kada nas zahvati neki neočekivani pljusak ili meterološke stihije ja se setim tebe na blogu i kukanja! Really! :***

      Избриши
  3. dopada mi se ovaj editorijal inspirisan Rusijom :-) kao i njihove subare,veliki dzemperi :-))

    ОдговориИзбриши
  4. savrseno predivan
    a u ril lajfu osta zaglavljena sa letnjim garderoberom punim odece
    i 1 (i slovima jednom) zimskom kombinacjiom
    koju sam kupila pre neki dan
    oh well zivecu u njoj do kraja zime :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A xaxaxaxaxaxa! Nemoš' isterati leto iz devojaka pa to ti je... Ništa mi ne pričaj, trudim se uporno, videćemo dokle ću izdržati!

      Избриши
  5. Znam kako im je vjeruj prosle sedmice sam isto uradila na -10 i sa jos oskudnijim krpicama nadam se samo da ce da se isplati :D

    ОдговориИзбриши
  6. Pa najbolje je ostati doma, ako se može... :)

    ОдговориИзбриши
  7. Eeee, niko ne nosi zimu kao Ruskinje! Pa mi prosto dodje da se selim tamo da naucim i ja kako... Ipak, setim se brrr hladnoce, pa odustanem :)))

    ОдговориИзбриши