уторак, 7. фебруар 2012.

Song ?

Uh... Ovo će biti najuvrnutiji post ikada! Ne umem baš da sastavljam 100% lične postove osim onih mojih sezonskih notes pri kojima ovde zabeležim celu sferu apstraktnog i konkretnog koja me zadesi u nekom periodu i kojima volim da se vratim s'vremena na vreme. Ljudi kažu da treba mudro čuvati lepe uspomene kako bi ih dozirali onda kada je najpotrebnije. Biću iskrena i reći da u vezi sa ovim nisam baš sigurna. Naime, sinoć sam na moje iskreno iznenađenje dobila ni manje ni više nego jednu pesmu. Cousteau... 

Cousteau "Have You Seen Her"
Neko se dobro informisao posle Take a Break posta i naslutio da ih u ovom periodu preslušavam pa eto... Ma to mi se bre 100 godina nije desilo, a pogotovo ne na takav način ali eto, šta da kažem, osim da sam pomalo zatečena... Ne mogu toliko lično da idem u detalje jer ni meni samoj ništa nije jasno ali iz poštovanja prema "naručiocu" sastavljam post sa posvetom u cilju da, kao što sam i obećala, artikulišem ono na šta me je podstakla. Reči ovde nema... NEMA! Ne idu mi najbolje u poslednje vreme. Samo malo "zdravog" osamljivanja uz fotografije Jovana Todorovića (koje prosto udišem) i poneku davno ulovljenu sa Tumbrl-a.  
***
A.
visit www.jovantodorovic.com & enjoy!

23 коментара:

  1. oboyavam Jovanove fotografije,a te sa Majom Veljkovic su fantasticne...ona je prelepa i pozira kao niko...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tek nedavno povezala stvari... One reklame koje radi, pa fotke, film i sve... Jedan čovek, hiljadu priča. Thumbs up!

      Избриши
    2. pa da,spotove,sve sve,ja sam se snilala za Shujicinu shpicu,za emisiju koja tek treba do bude emitovana,on je snimao,znam ih iz grada,plus bend kill me laser...ma svasta nesto radi Jovan,strava je...al ove sa Majom obozavam,jer i nju poznajem :)

      i ja zaista ne znam kako nisam do sada naletela na tebe :/ strava ti je blog

      Избриши
  2. Presavršene fotografije! Oduševljena sam apslutno! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Znala sam da će ti se svideti... Mislim da će se lepo uklopiti i u neki od tvojih postova pojedine pa ukoliko te inspirišu, izvol'te pa čekamo post! :***

      Избриши
  4. Pesma ide uz fotke, a sve to tako spojeno cini post prelepim. :)

    Pozdrav od novog clana blog sveta, baci pogled na moj blog... :)

    http://teodorazaric.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. E moram da kazem da ti je blog super, a ove slike su predivne... :) Pratim! :)
    http://tinasfemmefatale.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo mi se jako dopalo.Tako inspirativno i snazno.

    ОдговориИзбриши