петак, 8. фебруар 2013.

J'Adore

Hola! Evo i J'Adore diviša da najave vikend. I dalje sam u light & bright fazi a ova listica je spoj ulova sa mog nedavno otvorenog pinterest account-a i mojih spending planova za vikend. Radujem mu se vraški. Ugađam sebi, cirkulišem kroz novopristigle kolekcije i biram garderobu za prelazni period. Bomber jacket-welcome. Takođe sam izdvojila nestvarno lep Aesop dizajn, i njihovu nežnu kremu za ruke, zatim su tu i Acne cipele, diskretan ali efektan nakit-prsten, ova korpa (the korpa!!!), cosy & chic postavka sa apartment.dk i sl. Uživajte.

1. Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm  2. Filippa K bomber jackets  3. Maison Martin Margiela Ring 4. Byredo Products 5. Acne Shoes 6. YMC sweater 7. Hoxton Wire Basket 8. & 9. The Apartent Project Pink sofa and showroom  10. Really cool Japanese sweets 
for more wit stuff please click here
City afternoons je kraća kompilacija, spontano nastala i iskreno prikupljena. Postavila sam je na 8tracks-u ali kako shvatam neki nisu mogli da preslušaju celu pa je ću je staviti i ovde. Nekako je ženska ili se meni tako čini jer me podseća na neki blizak period i stanje kada vam neko ludački nedostaje. (Hopefully, brzo se on vrati! :) A zbog pojedinih instrumentala ima i tu movie like notu. Za gradske šetnje u kojima, razume se, uživam. Uživajte i vi.
***
Bisous!
A.

6 коментара: