понедељак, 01. април 2013.

Windows Of New York

Zgrade, balkoni prozori i ostali gradski prizori umeju da budu opuštajuće lepi i znam da većina nas uživa u svemu tome u nekoj zamišljenoj i sporoj šetnji. (barem ja tako:) Fotkanje telefonom ili apartom je super ali ako tome dodate svoje "ružičaste naočare" i znate "zanat" sve može izgledati i ovako. Projekat Windows of New York je nedeljno updatovanje zapažanja grafičkog dizajnera Joze Guizar-a koji na mene deluje kao terapija bojama. :) Najs! I fino za desktop.
source: www.windowsofnewyork.com
***
Bisous!
A.

10 коментара:

 1. Obožavam vrata i prozore i upravo takve, zamišljene šetnje. <3

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mislim da ih nikada neću prerasti. Srećna jer ima još takvih...;)

   Избриши
 2. Kakva slučajnost, ispod ovog posta u preporukama tvoj stari o Hanni i njenim sestra, a baš sam ga sinoć pogledala i podsjetila si me na šetnju sa arhitektom i zgrade New Yorka :).

  Žao mi je samo što ne mogu spasiti čitavu sliku sa natpisom ispod prozora :(.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hah. Kako lep komentar. Znaš šetnje i život sa arhitektama je baš nešto o čemu sam ja baš pre neki dan razmišljala -blagoslov!
   p.s.Probaj sa nekih drugih izvora na netu, evo ovde intervju i slike koje se mogu skinuti: http://www.theatlanticcities.com/arts-and-lifestyle/2013/02/obsessive-cataloging-new-yorks-windows/4786/
   :*

   Избриши
  2. Nažalost, nisam nikad upoznala šarmantnog arhitektu s kojim bih rado prošetala gradom :).

   Hvala ti, Amelie :*

   Избриши
 3. divno, nekako je lepo povezati nju jork sa ovakvom, malo neznijom slikom :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Pa da. Mislim da svako ima neki svoj ugao. A zapravo gore pomenuta Hana i njene sestre (Woody) i ovo je nešto u šta ja verujem kada je NY u pitanju. Sa druge strane, Sex& City imidž mi je totalno passe perspektiva. :)

   Избриши