четвртак, 9. мај 2013.

Belonika& Les Chefs

Belonika & Les Chefs Ecole de Cuisine je nešto o čemu bi se moglo i konkretnije razmisliti. U pitanju su gastro ture i škole kuvanja koje sada već munjevitom brzinom postaju popularne a realizuju se u Toskani i Provansi. Sve je počelo relativno skoro, pre tri godine u Francuskoj a od prošle godine se zakuvalo i u Italiji zahvaljujući projektima iza kojih stoji Nika Belocerkovskaya, autorka brojnih kuvara i u Rusiji široko traženi "serijski ubica namirnica". Ona na svom blogu belonika.ru deli recepte, iskustva i utiske sa putovanja, kulinarskih druženja i sl. a za školu angažuje tzv. zvezde kuvare i očekivano kompilira ponudu kao set predavanja, degustacija, druženja i kuvanja na tim čudesno lepim mestima. Veoma pogodno za tematsku travel crticu. Evo ga i fini ovogodišnji teaser filmić.
A za dnevnu dozu uživancije možete skoknuti i na instagram.com/belonika
***
Bisous!
A.

1 коментар:

  1. Em škola kuvanja, em Toskana. Kako čovek ne dumre odma'? To mi je jedan od snova, ići Toskanom i zaći u sve skrivene kuhinje. :)

    ОдговориИзбриши