субота, 16. април 2011.

Post for Kriss and Boss ;)

Jeste da nam je obeležila prošli vikend, ali smo je i danas vrteli uz popodnevne šašavosti... Čisto da i ovde obeležim neki aprilski clubbing hit... Kriss draga još jednom se zahvaljujem na današnjem suludo rizičnom poduhvatu skraćivanja moje looong kose... ;))) Boss, tebi takođe hvala na asistenciji koju si pružio K. A ja i dalje ne mogu da verujem da sam sve to dozvolila!!! :)))
 Sjajni ste, hrabri i nikada nećete ostati gladni! Ako sve ostalo pukne, Vi ćete da živite od šišanja! Istovremenno, hvala na današnjem skakanju, smejanju i onoj Swiss čokoladi koju sam sama smazala!
A sad, vince u ruke i chears! 
Love * Amelie

10 коментара:

  1. Vreme sa tobom uvek predstavlja osmeh,energiju,toplinu..Radost je biti tvoj prijatelj i uzivati tvoje poverenje...

    ОдговориИзбриши
  2. Merci mon ami... Ti najbolje znaš da je za tango potrebno dvoje pa s'toga nam i želim da nastavimo da plešemo... Kao i do sada, kao i uvek na "naš" način...

    ОдговориИзбриши
  3. Ne zivi se za trenutke.Trenutak treba zivjeti.
    Ponosim se svakim trenutkom naseg prijateljstva...

    ОдговориИзбриши
  4. @ Anoniman II - Upravo tako... Dan po dan, susret po susret, i sve ono lepo i tužno... Hvala na svim prošlim, sadašnjim i budućim trenucima. LOVE... A.

    ОдговориИзбриши
  5. @sugarhoneybaby - Jooooj darling, ja još uvek ne mogu da presečem i postujem svoje fotke na blog... Iako znam da sam maximalno zaštićena u delenju ove svoje intime jer sam ovim putem povezana sa relativno malo Vas, sjajnih i kreativnih ljudi koje u stvarnom životu ne poznajem, još uvek mi je to nekako "rano"... :))) Glupo ali tako je...

    ОдговориИзбриши
  6. da vidimo, da vidimo?:)

    ОдговориИзбриши
  7. Mogu ti reci da je stvarno bilo vrlo hrabro od tebe prepustiti svoju kosu na sisanje, njima dvoma.:) Ja ne znam da li bih se usudila. Al cula sam da je frizura ekstra ispala:)))

    ОдговориИзбриши
  8. Salim se,i ja imam istu barijeru jos uvek:)Ali hvala za ove lepe reci;)

    ОдговориИзбриши