понедељак, 6. јун 2011.

MNE ;)

I prošao je ovaj vikend u MNE... Ma koliko želela, ne mogu da Vam opišem kako se sada osećam jer je eksplozija emocija u meni... Nisam verovala u jednom trenutku da ću stići na avion... Haotičan petak, kasno popodne i svuda ove blokade po putevima! Ja - 160 km/h!!!! U jednom trenutku očaja uhvatim da razmišljam kako je Vojvodina diiivnaaa u ovo doba godine, predeli su očaravajući i bla bla... Ma važi, divna je ali ne za ovaj vikend! NIKAKO! 
Stižem na aerodrom, parkiram i super elegantna trčkam... Ostajem bez obe flekice na cipelama i u tako "klik klik klik" elementu kao furija stižem na šalter. Sreća pa sam bila bez prtljaga (samo jedna torba za "poneti"), pa su me odmah hitno sproveli na let, inače bi toliko šiznula da biste čitali o meni u svim dnevnim novinama od ponedeljka a ne sada na blogu. :))) 
Stižem dole i buuuum! Ne znam gde sam... Miris soli u toplom vazduhu, palme i ta neka mediteranska opuštencija.... Veče je, D&M su me pokupili i pravac na party koji je već bio u toku. Naravno, tamo je bio i Dečak, super mega "busy" dok nisam stigla! :))) Posle toga, super mega relax... Svi se slažemo da je sada pick dole i dali smo prednost tim susretima i druženjima nego onoj jurnjavi po BGD-u i NS-u... Bog blagoslovio njihov posao, to sam n X ponovila u sebi... I zahvalila se mojoj dobroj vili koja je protekle nedelje sredila sve ono na šta ja nisam mogla da utičem i pridržala me kada sam mogla da se raspem u sitne deliće. Ponekad stvarno ne zavisi od nas...
I tako sam se ja potpuno opustila i naravno prepustila uživanciji koja je predstojala...  Neću detaljisati, to je sada još uvek u meni, uz ovu temu koja ide od gore... Samo nekoliko ilustracija, ništa više... ;) Shhhhhhhhhhh!
Love! A.

8 коментара:

  1. Bas divno! Bitno je da si na kraju stigla:)
    Blagis tebi,ja sam vikend provela ucenjacki,ovaj jedan sto mi je ostao zagorcava mi zivot ovo leto.

    ОдговориИзбриши
  2. @SHB - uuuuuh... ti ispiti!!! :/ Ja sam na doktorskim pa mi je malo fleksibilnije ali opet ume da bude gnjavaža... Ipak, glavu gore, bitno je da je samo jedan i leto će biti lepše kada sve to prođe. ;)
    @ Jovana - Hvala Jovana! *
    @ Stasha - Dobro došla Stasha, anytime! ;)
    @ Street art - Xi,xi... Pa tebi je verovatno posebno legao jer si dole i uživaš! Nadam se da je banda na okupu i da koristite svaki trenutak u doslednom maniru! ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Naravno MNE...HA....Znas za prave stvari...:)))
    Jao meni se place svaki put kad se vratim u BG...

    ОдговориИзбриши
  4. Najbitnije je da si se odmorila, nauživala i napunila baterije...;)
    Predivno, predivno!:*

    ОдговориИзбриши
  5. @ bonjour...JR - Nama se izgleda poklopio horoskop! :) BLOGOSKOP! :DDD
    @ Slavica - Daaaa S. Baš sam sva positive! *

    ОдговориИзбриши