среда, 21. децембар 2011.

Collection

Daleko od toga da je Collection Magazine za mene prijatno iznenađenje. To je nešto poput prijatno ostvarene potrebe! Odličan collective haute couture časopis za sve poklonike mode. Još uvek vruće izdanje br. II će mi neko (nadam se) doneti iz Evrope jer je mi ovog januara u širokom luku zaobilazimo! :)  Možda će Vam biti interesantan podatak da je Andrej Pejić cover person. A možda i ne. U svakom slučaju, odlično izgleda i sa ovakvim pakovanjem ide na wish listu. Ne Chrismas jer je to nemoguće. 
Vrcavi editorijal pod temom Embelish (my favorite), potpisuje Mariah Jelena Kordzadze i naravno, nakon izlaska magazina, postavila je fotke na svoj tumbrl! Sada više nije samo slide show teaser na njihovom sajtu! :D
Ostalo je otprilike ovako koncipirano
Elem, svi koji su zainteresovani da se oprobaju i izraze u okviru Collection tima, klik ovde da chekiraju "konkurs". Dakle, registracija i slanje radova pa good luck! Nešto se mislim, pa i nije ne moguće, ukoliko ste lojalni fashionista ili dizajner, ilustrator, fotograf i sl.
***
Editoriajl nedelje sam otkrila na Purse 'n Boots blogu. Glavni utisak: ČIPKA! Ova ekipa amatera je uradila vraški dobar posao! LOVE it!
***
William Eggleston, mag u kog sam se zaljubila još od prvog susreta sa Marc Jacobs kampanjama! Ovo je sa poslednje collective activity! God, moram da otvorim tumbrl nalog, udaviću se u fajlovima! 
***
I naravno, precious book koju ćete svi voleti. Taschenovo izdanje, Eyewear A visual History by Moss Lipow!500 godina evolucije naočara će vas naterati da bazate po vintage shopovima do kraja života tražeći just right okvir! Sada znam prve stanice u Moskvi i Pragu za next time, samo još da dignem neki kredit i super! :))) Seriously, po tim vintage radnjicama su preskupe!
Bisous!
A.

8 коментара:

  1. Kako dobro izgledaju te novine. Ufff.
    A tek pakovanje.
    Kad ih dobiješ iz "Europe" slikaj svaku stranicu i bbloguj, da i mi vidimo ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Zelim i ja casopis, zelim i jaaaaa! (kriziram, kao i svaki zavisnik:))

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo pakovanje je savršeno!
    A tek Eyewear! Mislim da se ne bih usudila ni da je prelistam, patnja do kraja života!;)
    E da, glasam za to da napraviš tumblr. <3

    ОдговориИзбриши
  4. Jao zelim i ja,jos ovako lepo upakovane..ko bi im odoleo;)Uf i čipka je sjajna,ja sam u potrazi za nekom dobrom bledopink..imam vec neko vreme ideju za haljinu al nikako da nadjem materijal:(

    ОдговориИзбриши
  5. ovo http://2.bp.blogspot.com/-r8ONdGEJd_g/TvEmeBFC1qI/AAAAAAAACW4/ZYHRLbobPBE/s1600/_MG_3865C.jpg je savrseno! A i dobro bi mi dosle ove leptiric naocare!:)

    ОдговориИзбриши
  6. lista magazina za kojima umirem je sve duza i duza
    a neki trube o smrti print magazina
    as if!
    dok je mene, zivece :)))

    ОдговориИзбриши
  7. @ Selma i Milla - Ako stigne, pu[tam na blog obaveyno pa tračarimo! ;)
    @Slavica - Eywear je opasna knjiga! Treba je zabraniti! :) Uf napraviću profil nego mi se sve nešto otima... Kada se vratim sa odmora. :*
    @SHB- Uvek je problem materijal, kako vidim! Ne znam za BGD ali ovde ima dosta izbora. Nadam se da ćeš haljinicu srediti za neku opsanu priliku pa je pusti na blog da vidnemo! :*
    @Stasha - Daaaa i meni je ta omiljena! :)
    @ Jelena K. - Ma kakvi bre online! Živeo nama papir! ;)

    ОдговориИзбриши
  8. Ovo je jednostavno nešto što definitivno vrijedi imati! SLin, slin...svatko tko drži do mode i umjstnosti jednostavno ŽELI imati jednu takvu koleciju! :)

    ОдговориИзбриши