субота, 17. децембар 2011.

Saturday Mood

Ako mi nešto nedostaje tokom zimskih dana to je zeleniš na terasi i prilično sužen izbor biljaka koji se može videti na pijacama u gradu. Najrađe bi spucala jedan vikend do nekog rasadnika na Fruškoj Gori i tamo provela popodne zureći u sadnice. Nije isključeno da neću jer mi se bliži vreme sađenja ruža na vikendici (winter session) a do tada, uživancija je u na stringgardens.com i sličnim sajtovima. To viseće aranžiranje mi je neodoljivo, pogotovo za ovaj period "krize". 
Ovome u prilog ide i nekoliko upside down momenata koji su, najpre za kuhinju, kao poručeni! Wanted, bez dileme! 
String gardens post mi dođe kao savršena prilika da zavedem i Paul Wackersa. Radovi koje prilažem su neodoljivo nadžidžani zelenišom i ostalim predmetima da sam zagrizla na prvu loptu i potpuno sam sigurna da će imati već neku aplikativnu vrednost kod mene! Ima toga još u neverovatnim varijacijama, temama i tehnikama pa kome se dopada klik na paulwackers.com!
As We Go Up We Go Down
Acrylic, Spray Paint on Panel
Variations
Acrylic on Panel
The Learning Center
Acrylic on Panel
Kinfolk updated bi mogao da bude poseban post ali toliko stvari se nagomilalo da ću sve pasije kompilirati u narednih nekoliko javljanja pre nego što šmugnemo na Lanku. Ove fotografije jednostavno bude leptiriće u stomaku... 
Bisous!

9 коментара:

  1. mani super izgledaju ove biljčice.. ali se pitam kako ih zalijevaju? :D

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo volim cvijeće i zelenilo ali sam totalni debil kad je u pitanju održavanje. I nakon što sam ubila nekoliko biljaka, držim distancu...;) A ove 'naopake' biljke su baš kul!;)

    ОдговориИзбриши
  3. @Emina-O ima na;ina veruj mi... O tome ćemo u nekom od narednih postova.
    @Slavica-Xaxaxaxxaxa, pa dobro to kolateralno "ubijanje" svi prolazimo. Tebi ćemo ako si odustala for good da nabavimo baštovana i milina. ;) Reci za "naopake", fora!

    ОдговориИзбриши
  4. dal verujes da smo jednom ceo radni dan iskoristili za raspravu o ovim naopakim vrtovima :)
    te kako te zasto
    te moze te ne moze
    mislim da nismo dosli do zakljucka pametnog, u svakom slucaju mnogo dobro izgleda :)

    ОдговориИзбриши
  5. Mnogo lijep blog. Nadam se da ćeš objasniti kako ove naopake biljke preživljavaju, pošto meni ne pada ništa na pamet :)

    ОдговориИзбриши
  6. Obozavam biljcice, ali sam totalni antitalenat za gajenje istih! Em ne znam ni kako se zovu, em zaboravim da ih zalijem... Ali i one mene nekako valjda vole, pa se bez obzira na sve izvuku i prezive nedace zivota u mom stanu :))

    ОдговориИзбриши
  7. meni sve nedostaje zimi...ne volim je...a ove biljke su super!hvala na komentaru...divna si!:):*

    ОдговориИзбриши
  8. Dugo nisam bila ovde kod tebe. A tako je divno.

    Volim biljke i zeleniš, što je čudno jer apsolutno ne volim obitavati u prirodi xD Ali u dvorištu, komšiluku uvek mor biti svega i svačega zelenog. A tek odlazak na pijacu i sve moguće zelene divote :ljubav:

    ОдговориИзбриши