понедељак, 19. децембар 2011.

Updated

Otvaramo sa muzikom! Apsolutno "moj broj", Niia i njene muzičke adaptacije su nešto što mi je falilo duže vreme. Niia Bertino je mlada američka nada (pijanistkinja, pevačica i kompozitor) koja je već prepoznata kao vrhunski jazz vokal i na putu ka blistavoj solo karijeri (imala je saradnju sa Wyclef-om. Akon-on i dr. ali bolje ne! :) Evo ga mali detalj sa nastupa uživo.

I znatno "čistiju" verziju Bang Bang
Čekamo CD!
Nedavno sam naletela na fashion editorial isnpirisan Magritte-om! Shame on me, tek sada sam prosvetljena a od 2009. datira! Naime, fotograf Andrew Matusik je za Genlux magazin opako uklopio modele po uzoru na Reneove vizije! Oh dear... Nesvest!
Najava nedelje! Must see ako ste u Novom Sadu ali ne bi bilo loše i da skoknete samo zbog te prilike i uživate! U okviru festivala evropskog filma EuroIn, zakazana je i premijera igrano-dokumentarnog filma "Frau Einstein". Sreda 21. decembar, 20.00h! Bože koliko se radujem ovom ostvarenju... Anica Dobra u glavnoj ulozi i rado bi Vam pustila trailer ali je uklonjen sa YouTube-a (kasno i ja palim)!!!
For more info, obavezno clic ovde !
Zatim kolekcija nedelje! Margaret Howell A/W 2011! Taman na vreme, kada se oštrim za praktičan shopping! Ne mogu više da glamurim, novčanik je sve tanji, srazmerno celzijusima koji su sve niži! :D
I za kraj, mali gift u vidu Hermes Wallpaper-a koji možete izabrati i downloadovati ovde!

Bisous!
A.

5 коментара:

  1. Skoro je u SNP-u bila premijera opere Mileva, a i ovaj film (jos sa Anicom u glavnoj ulozi) zvuci jako interesantno - ako ugrabim malo slobodnog vremena sutra uvece, obavezno idem da ga gledam!;)

    ОдговориИзбриши
  2. Opet ne mogu da se organizujem za dolazak do Ns-a,ove nedelje imam milion obaveza..:(Editorijal je fenomenalan i meni je nekako promakao:)Idem da razgledam malo te Wallpaper-e:)

    ОдговориИзбриши
  3. @ Mila - E pa super! Možda se i sretnemo tamo ako stigneš!
    @ SHB - Ma kapiram, praznici i kraj godine i sve trka-frka... Sigurna sam da će film biti dostupan i posle. Videću šta reditelj kani dalje pa ti javljam ako bude nešto za BGD.
    p.s. Pink post kod tebe mi je došao glave! :/)

    ОдговориИзбриши
  4. Margaret Howell i moja omiljena kolekcija! Boje, materijali, krojevi <3

    ОдговориИзбриши
  5. @ Slavica - R U kidding me? Pa sada si me bacila u još veći odušev! Super!

    ОдговориИзбриши