четвртак, 29. март 2012.

Style File-Caroline

Caroline de Maigret je još jedno ime koje se pridružuje veličanstvenoj trojci (Gainsbourg, Marant i Alt)  u cilju najpreciznijeg otelotvorenja modernog Pariseanne chic-a. Sa svojih 36 je i dalje traženi model, muzička producentkinja, majka i Paris IT girl.  Inspirativna just as she is! 
U svom prepoznatljivom, nonšalantnom boho tonu, njen životni i radni prostor je kao država za sebe. Obojena detaljima zvanim - Chanel! :) 
A evo je i njena Spring Style priča. Udobna, praktična i idealna za neko fino i slobodno jutro, popodne, šetnju i sveopštu opuštenciju.  
***
Bisous!
A.

8 коментара:

  1. Svidja mi se njena biblioteka mada moze i klavir i gitaru da mi prosledi ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Xe,xe... A ja sam najveći pik bacila na musical libraray! Sve usmeravam ka tome da i moju do te "gustine" ploča na polici dovedem! :)

      Избриши
  2. Predivan koncept, originalno i vješto sve ukomponirano! Posebno mi se dojmilo što je toliko svjetla u prostoriji...to je tako divno! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, dobro si istakla ovo... Ta svetlost u prostoru je nešto što najviše nedostaje "našim" i zgradama. Široki, prelepi prozori... Ah...

      Избриши
  3. Predivan zivotni prostor! I ja bih ovako nesto, pa jos ako je sa onim velikim prozorima... Pa u Parizu... Eeee...! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Одговори
    1. Ma ja sve nešto u poslednje vreme i kod naših, NS mademoiselles uočavam gooomilu sličnosti. Naravno, retke su to zverke ali nije da ih nema. ;)

      Избриши