среда, 21. март 2012.

Toast UK

Katalog British kuće Toast za SS 12, koji je pušten u pogon ovog marta na stunning fotografijama nudi osvežavajuće jednostavnu i dopadljivo klasičnu liniju njihovog celog asortimana. Take a peak! 
Odavde pravac na moje J'Adore liste najpre odlaze neke zanimljivosti od posuđa i ostalog kuhinjskog oruđa koje su pripremili.
Pogledajmo bliže...
A odmah za njima upadaju i fini vuneni puloveri kao i odgovarajuće flats! 
Sa dobrim jeanson in between i za sredu kao što je ova... Sunčana, opuštena i bez nekih posebnih poslovnih obaveza! ;)
Bisous!
A.

12 коментара:

  1. Obožavam ovakve pulovere!
    A kupila sam skoro neke baš jeftine bijele tanjire, šolje, i tako, sitnice za kuhinju, i hoću da ih našaram ovako, slično ovim njihovim. Nešto na taj fazon. Vidjećemo na šta će da liče na kraju...;)
    Uživaj u suncu!:*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uživala u suncu! :) I ceo dan mislim da skosknem do par mesta koje držim u šteku i pazarim nešto slično ali kafe, tračerica, ovo-ono pa ne stigoh. :) A za tebe se ne plašim, prosto znam da će biti originalno. Uzmi samo dobre boje i uz neku ultra cool playlistu ih pusti na blog pa da vidimo. :*

      Избриши
  2. Vec dva dana sam bolesna,ležim u krevetu i non- stop mi se vrzmaju neke diy ideje po glavi.Za sad su na rasporedu teglice i rasparene čaše koje hocu da pokušam da "ukrasim",a super mi je i ovaj escajg..mogla bih i tako nešto da pokusam.:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Taman ti stiglo proleće a ti u krevetu. :( Želim ti brz oporavak u svakom slučaju i dobru inspiraciju za DIY project! Ej, a jel se sećaš teglica od prošle godine? Mi smo nešto iz zezanja tačkali sve po njima i super su ispale za vikendicu. Mislim da si i ti najavila tada slično nešto... :*

      Избриши
    2. Uf ne spominji mi,gledam kroz prozor i iskočila bih iz svoje kože.Napolju sija Sunce a ja ležim u krevetu sa temperaturom:(
      Sećam se,tada sam imala akrilne boje koje sam u međuvremenu iskoristila za neke ramove,a nikako nisam mogla da neđem lepe teglice.Sada mi je mama napravila pozamašnu kolekciju najneobičnijih teglica,a ja ostala bez boja:)) Super mi je fora kad su peskirane do pola ili u nekoj mat boji pa se ubaci svećica unutra i mnogo dobro izgleda.Počeću da zapisujem svoje buduće projekte jer često se desi da mi nešto novo odvuče pažnju pa potpuno smetnem s uma:)

      Избриши
    3. Piće za mamu! :) Da, da... To sa za zapisivanjem je isceljujuće dobro. Čekamo onda DIY post. :)))

      Избриши