четвртак, 3. мај 2012.

J'Adore

Ova nedelja mi je počela... Pa uh... Zbunjujuće, ludo i sa nekom aksiomski prisutnom činjenicom koju uviđam tek sada. Exactly, poput klinje na posteru. Hahahaha! Love it, baš baš...
Editorijal koji je u stvari rađen za prošlogodišnje jesenje izdanje časopisa Tank me navodi na "baš me briga momenat" jer neopisivo odiše atmosferom koja je "match" za početak ovog varljivog proleća 2012te. Od letnje vrućine koja nas tera na lenjstvovanje u stanu u potkošulji do momenata kada izvlačimo omiljene obojene komade protiv uroka od prohladnih dana. Model Kim Noorda u svom svetu (zapravo :) i pod objektivom fotografa Viktora Vauthiera.
Inspirativni editorijal i more then that intervju sa modnom konsultantkinjom Malin Elmild je my kind of story. Pravac iz Berlina,  kod mene na post, kao gošća za summer in the city intro. Ova vrsta opuštencije, njen stan i stav prema svim stvarima, putovanjima, poslu i hrani mi je gotovo u svakom odgovoru izmamio ono mhm mrmljanje (odobravanje)!
A zatim i boho kuća fotografa Marka Borthwicka. Iako svoju šumsku vikendicu zamišljam potpuno drugačije, ova bi trenutno mogla da bude idealan weekend escape
Nikako ne mogu da zanemarim ni colour razuzdani look book by MSGM za proleće/leto 12. Krojevi su nemoguće dobri a igra printovima nespojivo privlačna. Mislim da u ovakvim stvarima leži suština one tvrdnje da nije toliko važno šta nosiš tj. koliko se to slaže ili ne, već način na koji umeš to da izneseš...
***
Bisous!
A.

8 коментара:

  1. Uu, ja opet uživam u muzici :).

    Toj gigner djevojčici sam se i ja divila kad sam se tek ofarbala. A onda se vratih u plavo, ali i dalje zavidim curama kojima džindžer predobro stoji :).

    ОдговориИзбриши
  2. Samo uživaj! A ginger dečaka/devojčicu sam usled nekih drugih silly okolnosti postovala. :D No, zanimljiva je kako god. I ja volim da vidim super ginger kosu!

    ОдговориИзбриши
  3. Hahahah, zacenila sam se od smeha zbog prve fotkice!
    Nista ja ovde ne bih posebno komentarisala, osim da me ovakvi tvoji postovi asociraju na leto i lencarenje! <3 ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E volim kada se smejete ovde! :) Da, to je negde i moje background raspoloženje - leto!

      Избриши
  4. Volim ginger kosu :-) Nekad sam i ja moju farbala u ginger :-) super post kao i uvek mi izmamis osmeh na lice :D

    ОдговориИзбриши
  5. Pa tvoja kosa je amazzzzing! Iako nije jako dreč crvena, mislim da je ta umerena ginger nijansa i kod tebe negde prisutna. Kao što rekoh Mili gore, uvek se i sama obradujem kada vas potrefim sa sopstvenim raspoloženjem... ;)

    ОдговориИзбриши