недеља, 5. август 2012.

27 Names Crush

Tek sam se ovih dana upoznala sa brendom Twenty Seven Names jer me je njihova Summer 2012/13 kampanja nazvana jednostavno "The Portrait Series", seriously  pridobila ovakvom sofisticiranošću, nežnošću i ovom mladalačkom elegancijom koju za tu priliku nosi model Georgia Folwer. Iako mi je po senzibilitetu više Fall Notes Kind Of Insp. zbog eksluzive ćemo je spakovati danas. 
Jeste da nam 27 Names šalje ove divote sa Novog Zelanda ali dok gledam fotografije i kompletan stajling nikako ne mogu da se otmem utisku da su kao ključnu moodboard stvaku možda i iskoristili stare portrete Mileve Marić Ajnštajn. Pogledajte samo koliko lepo ide npr. ovaj uz celu njihovu priču. 
Magnifique!
***
Bisous!
A.

4 коментара:

  1. nema je i onda se pojavi sa svojim radosnim pogledom na svet! citam "srecu" matthieua ricarda i pomislih na tebe, bacim na tren pogled na blog i nadjoh ova tri sjajna posta...
    pozz iz ns

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oooooo. I stigoh opet do momenta kada zaključujem koliko blog može biti pozitivno čudno sredstvo komunkacije i medij izražavanja. Zaista si me obradovala ovakvim komentarom i naravno stavila u iskušenje da procunjam za informacijama o pomenutoj knjizi. Hvala. :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Čim sam videla kampanju, uhvatio me "neizdrž" da ušuškam i Milevu u post. :)))

      Избриши