уторак, 4. септембар 2012.

Hybrid

Merve Kahraman  je veoma mlada i talentovana dizajnerka enterijera koja potpisuje još uvek vruću i neverovatnu HYBRID kolekciju stolica.
Inspirisana mitološkim bićima i "parahuman" elementima je sasavim elegantno ukolipla umetnički osvežen klasični dizajn stolice sa hand made načinom proizvodnje i eto ga! Briljantan rezultat. 
Meni je najpre pažnju privukla ova tamnija. Srna braon kao klasična, jača i ozbiljnija. Unisex...
Ali sve što duže posmatram, mislim da bi upravo ta braon bila i ok sa svojim svetlijim pandanom. Zečje bela nas vraća na humor, podseća da ne moramo sebe baš uvek da shvatamo ozbiljno i kao čisto ženska, podjednako zapanjuje fino odrađenim detaljima. 

Mmmmm... Aplauz...

source: mervekahraman.com
***
Bisous!
A.

15 коментара:

  1. Uh, ova sa rogovima me malo asocira na one strasne lovacke trofeje. Ali stolica sa zecijim usicama je way too cute :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) Da, jasno mi je da je i na taj način ljudi tumače zbog nekih dubljih veza i asocijacija koje imamo na samu pojavu "neživih" rogova. Ali mene je zapravo zbog celog opisa inspiracije flow odneo na drugu stranu, mitologiju, snagu i stabilnost etc. ;)

      Избриши
    2. Eh, da - traume iz detinjstva! #komsija,thanksalot :))

      Избриши
  2. Meni se smeđa ne sviđa zbog tih pjega po krznu ili ćelavih dijelova, šta li već. Podsjeća me na bolesnu životinju. Što je više gledam, sve mi je gora :D.

    Al aplauz za bijelu, preslatka je i raznježiš se gledajući je :D.

    ОдговориИзбриши
  3. Bijela i šapice <3
    Ipak, zamišljam ovako nešto u sobi i već vidim sebe kako se svako jutro iznova i iznova traumiram kad je ugledam!;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ipak negde mislim da bi u većini prostora upravo dala osvežavajući utisak. Ali svakako, to je stvar ličnog izbora, ukusa i komfora. Razumem te za ovaj scarry momenat. :D

      Избриши
  4. Bela je medenjak pravi,ova tamnija mi je za neki ozbiljan kabinet-biblioteku:) Super ideja:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oho! Šta bi? Završava se letnje outdoor zujanje? :) Da, ideja joj je očigledno uzbudljiva-niko ne ostaje ravnodušan. :p

      Избриши
  5. Začudo i meni se više sviđa bijela, a inače me bijelo uvijek odbije. Ova smeđa mi je previše gruba i asocira me na velike zadimljene prostorije kakvog lovačkog doma. I zašto je to da kad god vidim koji dio bijelog zeca pomislim na Alisu u zemlji čudesa :)?

    ОдговориИзбриши