субота, 1. септембар 2012.

Sherlock's Girl

Moj Secret Crush je oduvek bio čuveni detektiv Sh.H. :) Ok, maybe not that secret (posebno sada) ali opstaje od ranog detinjstva. I konačno sam dobila uzemljenje kada ga je približno mojim dečijim zamislima, kako bi on u stvari trebalo da izgleda, otelotvorio Robert Downey Junior (njegovo ime mogu javno da napišem jer mi ono bez Sh.H. ne znači puno i nije vezano za ništa secret. :) Elem, D. koji takođe predstavlja Sh.H. fantasy se  konačno vraća u NS! I ja sam baš In The Mood 4 Love. Ali na domaći način. Tako sam preksinoć nešto uhvatila da sredim još malo stan pa da preturam po stvarima i naletim na nešto omiljeno a tako nespojivo. Stari džemper, pa suknja koja nema veze sa njime, slipersice... Ma divno! I skoro engleski šljampavo. I odmah sam u toj zabavi sela na poly i lupila verodostojni set. Uz crni čaj i propisnu dozu nikotina, razume se. I bez trunke griže savesti što je neko za to vreme bio zaglavljen u liftu. :) Jako se sada smejem... Ali ok je, mislim da su ga/je komšije izbavile. :D Elem, evo mog seta i mog raspoloženja.
Sherlock's Girl At Home

***
Bisous!
A.

4 коментара:

  1. Ehhh, taj Downey Junior koji je Sherlocku udahnuo energiju i dimenziju koje nije bilo u ranijim interpretacijama cuvenog detektiva... Crush, ali samo takav! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaaaa! Toliko sam osećala nepravdu što su ga uvek asexualno predstvaljali. Svedeno, neupadljivo... RDJ plus uloga mi je beš perfect match! :*

      Избриши