четвртак, 26. април 2012.

J'Adore

Neobjašnjivo lepe fotografije koje su ljudi pravili i kačili na tumblr naloge a koje u fokus stavljaju Chloe parfeme. Ovaj parfem je postao opšti trend na ilustracijama i privatnim foto sesijama da sa svih strana iskaču ovakve divote. Evo kako one žive u kućama svojih vlasnika.
Zatim je tu njegovo visočanstvo - Pronkkast Wardrobe! Orman za poželeti! Francuski hrast i osveženi classic shape sa bočnim policama za demonstraciju new arrivals garderobe je ultimativno "kako se neko ranije toga nije setio" J'Adore blago. Jednostavno ga obožavam i ovim putem šaljem veliki naklon  Holandskoj dizajnerki Mathilde Alders koja ga je osmislila.
Prelepe fotografije Pariza koje pronalazim na bonparisien.tumblr.com mi pričinjavaju intimno zadovoljstvo gotovo svakodnevno. Danas odlučujem da Vas povedem u kraću šetnju kroz nekoliko favorita u boji. 
Odnedavno moja omiljena cvećara, Saipua koja se nalazi u Bruklinu. Ovo mesto doživljavam kao butik cveća ili kreativnu radionicu u koju svratim kada bi da osvežim svoj blog. Za opuštanje i inspiraciju ovog jutra sa nama. Kreativni haos in tha house! ;)
***
Biosus!
A.

6 коментара:

  1. Ali PREDOBAR! Uz ovacije sam ga prigrlila u ovom postu! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Pariz, pa jos cvece... Sva sreca pa mi je raspolozenje na nivou (zbog svog ovog sunca, jelte), pa se ne bedacim previse sto nisam sad tamo negde :))
    A prve slike su tako dobre, da dok ih gledam prosto osecam miris parfema :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni meni nešto nije bajno ovih dana ali ajd', rezulicija da ne mračim je na snazi... :)Sunce, svakako pomaže...

      Избриши